Фирма „Витоша клийн къмпани“ извършва професионално природосъобразно почистване на домове и офиси, пране на мека мебел, почистване на всякакъв вид помещения.



За най-ефективно почистване сме подбрали високотехнологични машини и професионален екип, който извършва детайлно и качествено работата, която сте поверили на нас. Нашите служители могат да извършат всяка желана от вас манипулация, машинно или ръчно с внимание към всеки предмет и детайл, изцяло съобразявайки се с вашите изисквания. Опита, който имаме Ви гарантира 100% удовлетвореност.


Използваме професионална техника и професионални екологично чисти препарати за почистване. Опита ни е научил кои похвати или препарати да иползваме, за да получим най-добри резултати.


Услугите за почистване извършваме със сертифицирани, високоефективни и екологично чисти препарати, съобразени с наредбите на Министерство на здравеопазването. Въздействието на препаратите върху околната среда е минимално, защото те са произведени от биоразградими и органични вещества, които се усвояват от природата на 99%.

Още от най-често срещаните въпроси…Кликнете върху тях