Често задавани въпроси

Фирма „Витоша клийн къмпани“ извършва професионално природосъобразно почистване на домове и офиси, пране на мека мебел, почистване на всякакъв вид помещения.

За най-ефективно почистване сме подбрали високотехнологични машини и професионален екип, който извършва детайлно и качествено работата, която сте поверили на нас. Нашите служители могат да извършат всяка желана от вас манипулация, машинно или ръчно с внимание към всеки предмет и детайл, изцяло съобразявайки се с вашите изисквания. Опита, който имаме Ви гарантира 100% удовлетвореност.

Използваме професионална техника и професионални екологично чисти препарати за почистване. Опита ни е научил кои похвати или препарати да иползваме, за да получим най-добри резултати.

Услугите за почистване извършваме със сертифицирани, високоефективни и екологично чисти препарати, съобразени с наредбите на Министерство на здравеопазването. Въздействието на препаратите върху околната среда е минимално, защото те са произведени от биоразградими и органични вещества, които се усвояват от природата на 99%.

Успеха ни като компания за почистване, до голяма степен зависи от капитала, който сме вложили в човешките ресурси. Ние разполагаме с млад, доказал се във времето екип. Нашите служители са енергични, добре мотивирани и обучени професионалисти, което е основен фактор и най-сериозната ни инвестиция за бъдещето на нашата компания.

Във „Витоша клийн къмпъни” ЕООД подбираме старателно хората, които назначаваме. Всички преминават през няколко етапа на проверки и обучения преди да бъдат изпратени за почистване във Вашият дом или офис. В нашите оперативни екипи винаги има супервайзър, който следи групата да извършва всички възложени задачи отговорно, с голяма прецизност и пълна конфиденциалност.

В процеса на работа изключително рядко се допускат и грешки. Ние от „Витоша клийн къмпани“ ЕООД носим пълна отговорност за нанесените щети по време на служебните ни задължения.

Ние можем да се справим безупречно с голяма част от интериора или екстериора във Вашият обект. За повече информация относно предлаганите от нас услуги вижте в секция „Цени” или „Услуги”. Ако услугата, която желаете да изпълним не фигурира в тези две секции, може да ни позвъните по телефона за повече информация.

Предварителният оглед е необходим, за да може да изготвим крайна ценова оферта и срок на изпълнение. Консултациите и огледа са безплатни, те ни помагат да създадем индивидуален план на действие съобразен с вашите нужди и изисквания.

Не е необходимо да чакате с дни за вашето почистване. Свържете се с нас и ние ще се погрижим възможно най-бързо да приемем вашата поръчка и да Ви свържем със супервайзър, който ще е на разположение да направи предварителен безплатен оглед.

"Всеки природен факт е символ на някой духовен факт. Всяко явление в Природата съответства на някое състояние на ума."

"Природата никога не спира в своето движение и наказва всяко бездействие"

"Околната среда – това сме аз и ти"

Интегрирането дори само на едно екологично решение в ежедневието може да е от огромна полза за природата