Vitosha clean company: Чисти домове. Чиста природа.

Vitosha clean company“ е фирма за професионално екологично почистване, създадена да бъде в помощ на домакинствата и офисите. Нашите услуги Ви гарантират повече свободно време с хората, които обичате и Ви помагат да се съсредоточите върху любимите си занимания, а не върху чистенето. Ние осигуряваме на клиентите си детайлно почистване с висококачествена техника и екологично чисти препарати, на разумни цени и в най-кратки срокове. Гарантираме Ви сигурност, спокойствие и най-вече удовлетвореност от свършената работа.

Доверете се на нас и може да бъдете сигурни в професионализма, коректното отношение и здравето на вашето семейство. Залагайки на екологично чисти препарати ние вярваме, че и най-малката грижа за природата е ключ към по-добро бъдеще за всички нас.

Зеленото почистване или почистването с продукти направени със състав, който е създаден да не вреди на околната среда, се превръща в неободимост, особено във високо населените и бързо развиващи се градове в България. Еко почистването е повече от тенденция. Промяната в мисленето е стъпка към по-здрав и природосъобразен начин на живот с грижа за нас самите, близките ни и околната среда.

Професионално екологично почистване на домове в София

Ние можем да Ви осигурим най-качественото и професионално почистване в София. Домът Ви ще бъде по-уютен, освежен и по-добъро място за живеене. Екологичните ни препарати няма да навредят на здравето Ви и ще се избавите от неприятните алергени, акари и неприятни миризми. Изберете нашите услуги и уверете сами в качеството.

Професионално екологично почистване на офиси

Прекарвайки по-голяма част от деня си в офиса, ние разбираме защо той трябва да бъде поддържан и качеството на чистота да бъде на високо ниво. Предлагаме на клиентите си професионално и екологично почистване на офиси. Услугите ни включват почистване на работните места, почистване и дезинфекция на санитарни помещения, пране на мокети, почистване на твърди подови настилки, пране на меки настилки, почистване на дограма и стъкла, почистване на врати и други.

Абонаментно екологично почистване

Абонаментното почистване е услуга, която се извършва периодично спрямо предпочитанията на клиента. То предоставя поддържане на високо ниво на хигиената на Вашето домакинство или офис. Ние разполагаме с добре обучен, опитен и доверен персонал, който ще се погрижи за важите нужди, изисквания и предпочитания.

"Всеки природен факт е символ на някой духовен факт. Всяко явление в Природата съответства на някое състояние на ума."

"Природата никога не спира в своето движение и наказва всяко бездействие"

"Околната среда – това сме аз и ти"

Интегрирането дори само на едно екологично решение в ежедневието може да е от огромна полза за природата