Автомобилна тапицерия

Прекарвайки голяма част от ежедневието си в колата ние я подламе на системни замърсявания. В това число попада и нашият салон и тапицерия на автомобила. Често ни се случва да я залеем с кафе, да я изцапаме с мръсни обувки, да я замърсим с храна и оттам да се наслоят петна, прах и други видове замърсявания. За целта ние предлагаме пране на тапицерията на Вашият автомобил.

Къде почистваме Вашия автомобил?
За разлика от автомивките ние може да Ви посетим на място на посочен от Вас адрес. За целта са ни необходими достъп до електрическа мрежа и контакт, както и снабдяване с вода.

Как ще почистим Вашия автомобил?
Преди да започнем същинското изпиране на тапицерията ние първо ще прахосмукираме и обезпрашим по-твърдите и едри частици. След което впръскваме с препарат върху седалките, корите и пода с помощта на екстрактор. Ние изполваме екологично чист и биоразградим препарат с приятен аромат. Препарата се оставя да подейства няколко минути, за да се разгради замърсената повърхност, след което се изсмуква. Това действие се повтаря няколко пъти до пълното отстраняване на замърсяването.

Как съхне Вашия автомобил?
След изпирането седалките остават леко влажни. За напълното изсъхване на автомобила са нужни от 8 до 12 часа, а при летните месеци съхненето е между 3 и 6 часа.